PROUD-filmfestivalen - Aarhus

Søndag d. 2. oktober er der mulighed for at få en god biografoplevelse med andre fra netværket. I PROUD-filmfestivalen. Det drejer sig om filmen AWOL (se nedenfor).
Vi mødes kl. 17.30 på Aarhus Street Food (ved rutebilstationene), hvor du kan købe aftensmad, en øl eller en kop kaffe til rimelige priser. Filmen vises i Øst for Paradis kl. 19 og varer ca. 85 minutter. Pris kr. 90,- (Festivalen lokker med gratis donuts!). Hvis der er stemning for det, finder vi en listig café bagefter og deler vores oplevelse af filmen.

Tilmeld dig til Peter pr SMS på 21 26 78 62. Gerne i god tid i forhold til billetbestilling.


Omtale af filmen:

Joey lever et stille og roligt liv i en lille by i Pennsylvania, hvor hun passer sit job i en isbod og bare venter på, at livet skal ske. Hun søger ind i militæret, men møder i mellemtiden den noget ældre Rayna, som hun forelsker sig i.

Kærlighedseventyret er dog ikke problemfrit, da Rayna er gift med en langturschauffør og har to børn. Joey hvirvles mere og mere ind i Raynas liv og får svært ved at bedømme, hvad der er det rigtige at gøre.
 

http://variety.com/2016/film/reviews/awol-film-review-1201755109/