KONTAKT, BLOG OG KOMMUNIKATIONSFORUM


Kontakt

Du har mulighed for at komme i kontakt med os ved at skrive til info@kristenoghomo.dk

Vi har forskellige kontaktpersoner, som tager sig af den første kontakt. Hvis du skriver lidt om dig selv, din baggrund og af hvilken årsag du kontakter kristen og homo, så vil vi prøve at få en kontaktperson som matcher dig så godt som muligt, til at besvare dit brev.

Netværket spænder bredt, både aldersmæssigt og med vores forskellige kristne baggrunde. Fælles for os alle er at vi har alle været gennem de mange følelser der er omkring, hvorvidt det er muligt at være homoseksuel og stadig være et kristent menneske. Så hvad end din kristne baggrund end måtte være er du velkommen til at kontakte os.

Det er også muligt at møde os ganske uforpligtende. Vi afholder netværksweekender, netværksaftner og temadage, hvor du er velkommen til at kigge forbi og blive en del af netværket. 

Vi er mange i netværket, men der er altid plads til flere. Så vi glæder os til at høre fra dig.


Kommunikationsforum

Vores netværk består af folk med meget forskellig baggrund, forskellig alder og forskellige færdigheder. Så vores mest brugte kommunikationsform er derfor mail. For at vi alle kan få samme mail og mulighed for at se hvad vi hver især svare, har vi valgt en google-gruppe som vores kommunikationsværktøj. Med google-gruppen kan man sende en mail ud til en stor gruppe på en gang. Alle får samme besked på samme tidspunkt. 

De fleste i dag har en privat mailkonto, som man kan tilmelde vores gruppe og derved få fri adgang til informationen i netværket. Når nu vi byder alle velkommen til at deltage i fælles debatter, indbydelser og kreative ideer, må vi påpege at det er folks egne meninger, holdninger og tanker som de udtrykker. Det er på ingen måde noget der repræsentere netværket Kristen og Homo. Derfor må vi bede folk om at holde en anstændig, kærlig og kristen tone. Vælger man at fremture med negative holdninger og dårlig omtale af andre i netværket, forbeholder vi os retten til at slette folk fra google-gruppen.

Hvis man skriver noget ud til google-gruppen kan alle frit læse det, dermed er der heller ingen mulighed for at være 100% anonym. Hvis du ikke ønsker at din private mail-konto kan ses eller genkendes af andre, må du enten oprette en alternativ mailkonto eller vælge at undlade at sende ud til hele gruppen.

Lige som det er frit og nemt at komme på Google-gruppen, så er det også nemt og ganske tilladt at bede om at blive slettet fra Google-gruppen igen. Hvis du ønsker at blive en del af google gruppen så kan du skrive et par ord om dig selv og sende det til info@kristenoghomo.dk, så vil vi sørge for at du hurtigst muligt bliver en del af netværkets kommunikation.